Το Τμήμα AHEPA Α611 “Λουκάς Μιλτιάδης Μίλλερ” του Wiesbaden Γιόρτασε την Καθιερωμένη Κοπή Βασιλόπιτας

Το Τμήμα AHEPA Α611 “Lucas Miltiades Miller” του Wiesbaden πραγματοποίησε την παραδοσιακή κοπή βασιλόπιτας για το έτος 2024, παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων, φίλων και μελών της οργάνωσης.

Ανάμεσα στους διακεκριμένους παρευρισκόμενους ήταν η Πρόξενος της Φρανκφούρτης Ιωάννα Κριεμπάρδη, ο αντιπρόσωπος του District 28 Δρ. Σάββας Αποστολίδης, ο Πρόεδρος της AHEPA Φρανκφούρτης Νίκος Μίχος, ο Πρόεδρος της AHEPA Στουτγάρδης Δημήτριος Πιρετζίδης, η Πρόεδρος του Γυναικείου Συλλόγου “Μητέρα” Στουτγάρδης Δήμητρα Κιάκου και ο Δήμαρχος του Wiesbaden Biebrich.

Η εκδήλωση αποτέλεσε μια ευκαιρία για τα μέλη και τους φίλους του Τμήματος AHEPA Α611 να γιορτάσουν την έναρξη της νέας χρονιάς, να ανταλλάξουν ευχές και να ενισχύσουν τους δεσμούς φιλίας και αλληλεγγύης που τους ενώνουν. Η παρουσία τόσων σημαντικών προσωπικοτήτων από την ελληνική κοινότητα και την τοπική αυτοδιοίκηση καταδεικνύει την εκτίμηση και την αναγνώριση του έργου της AHEPA στην περιοχή.

Το Τμήμα AHEPA Α611 “Λουκάς Μιλτιάδης Μίλλερ” έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην προώθηση των αξιών του Ελληνισμού, της παιδείας και της φιλανθρωπίας στο Wiesbaden και την ευρύτερη περιοχή. Μέσα από τις δραστηριότητες και τις πρωτοβουλίες του, το Τμήμα συμβάλλει στην ενίσχυση της ελληνικής ταυτότητας και την προβολή του ελληνικού πολιτισμού στη Γερμανία.

Η κοπή της βασιλόπιτας αποτελεί μια ξεχωριστή παράδοση που συμβολίζει την αισιοδοξία, την ελπίδα και την πίστη στο μέλλον. Μέσα από αυτή την εκδήλωση, τα μέλη του Τμήματος AHEPA Α611 ανανεώνουν τη δέσμευσή τους να συνεχίσουν το έργο τους με αφοσίωση και ζήλο, προσφέροντας στην τοπική κοινωνία και προάγοντας τα ιδανικά του Ελληνισμού.

Με την υποστήριξη και την καθοδήγηση της ηγεσίας του District 28 και τη συνεργασία με άλλα Τμήματα της AHEPA στη Γερμανία, όπως αυτά της Φρανκφούρτης και της Στουτγάρδης, το Τμήμα AHEPA Α611 του Wiesbaden αναδεικνύεται ως ένας ισχυρός πυλώνας της ελληνικής διασποράς, συμβάλλοντας στην ενότητα, την πρόοδο και την ευημερία της κοινότητας.